További termékeink
Termék kategóriák
Rendelőprogramunkon csak cégek, vállalkozások, közületek, intézmények, szervezetek, egyéb nem természetes személyek adhatnak le rendelést! Magánszemélyek, természetes személyek nem rendelhetnek.

Gardena Classic fali tömlődob 50 készlet

20 m 13 mm (1/2") tömlővel
max. 50 m 13 mm (1/2") méretű tömlőhöz
Egységár (készlet):
Bruttó: 31.320 Ft
Nettó: 24.662 Ft
Cikkszám:
8009-20 W
Márka:
Gardena
Kosárba tesz

Leírás

Használatkész:
Mivel a tömlőtartó el van látva minden szükséges rendszerelemmel, a falra szerelés után azonnal használatba vehető.

A víz nem folyik ki:
A víz elzárása után csatlakoztathatja a tömlőt a beépített utáncsepegés-gátlóhoz. Így szállításkor vagy használat után nem folyik ki és nem vész kárba a víz.

A tömlő nem törik meg:
Mivel a tömlődob belsejében szögben álló tömlőcsatlakozó található, a tömlő nem törik meg, és a víz mindig akadálytalanul folyhat.

Egy tömlőtartó - két funkció:
A tömlőtartó a tömlő falon történő tárolására szolgál, de bármikor leemelhető a mobil használathoz a kertben. Könnyen levehető a tartójáról, és ergonomikus markolatának köszönhetően kényelmesen hordozható.

Kényelmes öntözés:
Háromszögű felépítésének köszönhetően a tömlődob nagyon stabilan áll, nem borul fel.

Egy termék két féle használat: a tömlődob ott segíti az Ön munkáját, ahol szüksége van rá. A tömlőt védi, tárolja a falon, de bármikor leemelhető mobil használathoz a kertben. Az ergonómikus fogantyúnak köszönhetően kényelmesen szállítható. A GARDENA Classic fali tömlődob 50 készlet kompletten fel van szerelve egy 20 méteres 13 mm (1/2") tömlővel, egy GARDENA Classic locsolóval és minden szükséges Original GARDENA System elemmel. Kiválóan alkalmas kisebb, közepes méretű kertekhez. A szabadon futó tekerőkarral könnyedén működtethető a fali tömlődob. A helytakarékos tároláshoz felhajtható. A csomagban megtalálhatók a fali tartók, tiplik és csavarok is a szerelési útmutatóval együtt. Az összeszerelés nagyon egyszerű. A szögben álló csatlakozócsonk meggátolja a tömlő megtörését, ezáltal mindig teljes a vízátfolyás. A forgó csatlakozótengely meggátolja a tömlő megcsavarodását fel- és lecsévélésnél. Az utáncsepegés-gátló megszünteti a víz kifolyását a tömlőből használat után vagy szállításnál. Nem képződik víztócsa a kicsepegő vízből és nem pazarol vizet. A fali tömlődobnak alacsonyan van a súlypontja, oldalelemei háromszög alakúak. A támasztóelemek nagy stabilitást biztosítanak, nem borul fel könnyen. Így a locsolás még több örömöt nyújt.

Tömlő hossza: 20 m
Tömlő átmérő szimpla: 13 mm

Max. kapacitás:
• 50 m 13 mm (1/2") méretű tömlő
• 40 m 15 mm (5/8") méretű tömlő
• 30 m 19 mm (3/4") méretű tömlő
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

hidromolszerszam.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Gardena termékek
Termékajánló
Építőipari gépek